Palautuskäytäntö

Angrerett


Det er en 14-dagers full angrerett på varer kjøpt på nettstedet med mindre annet er avtalt eller oppgitt i bestillingen din. 14-dagers angreretten gjelder ikke mat.

Som kunde har du fullt ansvar for returnerte varer til de returneres fysisk hos Løfbergs Lila AS. Dette betyr at du er ansvarlig for tap og tap av pakker som ikke kommer til adressen vår. Vi anbefaler derfor at du alltid sender med Track & Trace slik at pakken kan spores.

Du vil selv bære eventuelle returkostnader.

Varer sendt til utlandet vil ikke bli returnert med mindre klageretten blir utøvd.

14-dagersperioden starter den dagen ordren leveres.

Forespørsler om avbestilling må varsles til oss senest 14 etter levering og være mottatt av oss senest 14 dager etter at vi har blitt informert om din bruk av angreretten.

Forespørsler om bruk av angreretten må sendes på e-post coffee@peterlarsenkaffe.dk som standard uttaksskjema blir bedt om å fylles ut og sendes med (jf. Skjemaet nederst i vilkårene).

Varen sendes tilbake til:
Løfbergs Lila AS
Rosenholmveien 25
1414 Trollåsen
Merk pakken med "Webshop return"

Varens tilstand ved retur
Du er ansvarlig for forverringen av varens verdi, noe som skyldes annen håndtering enn det som er nødvendig for å bestemme varens art, egenskaper og funksjon. Dette betyr at du må prøve varen på samme måte som om du handlet i en fysisk butikk.

Hvis varen er testet i tillegg til det som er beskrevet ovenfor, anses den som brukt og av verdifall. Dette betyr at hvis du kansellerer kjøpet, vil du motta en liten del eller ingen av kjøpesummen. Det er opp til Løfbergs Lila AS å vurdere tilstanden til produktet.

Rett til klage
Det er to års rett til å klage på produkter i samsvar med dansk salgslov. Retten til klage gjelder alle feil i programvare, materiale og produksjon.

Klage ang. Mangelfull situasjon må rapporteres til Løfbergs Lila AS innen rimelig tid etter mottakelse. Her, maks. to måneder som rimelig tid, med mindre annet er avtalt. Vi refunderer rimelige fraktkostnader.

Klagen blir henlagt på grunn av feil eller uvanlig bruk av produktet.

Løfbergs Lila AS dekker returkostnadene i rimelig grad.

Ved retur, kontakt selskapet på kundeservice@lofbergs.no:

Løfbergs Lila AS
Rosenholmveien 25
1414 Trollåsen
Tlf: 22 51 41 90

Klager mottas ikke hvis disse er sendt på COD.
Lukk (esc)

Popup

Use this popup to embed a mailing list sign up form. Alternatively use it as a simple call to action with a link to a product or a page.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Søk

Main menu

Handlevogn

Handlekurven din er for øyeblikket tom.
Handle nå